Om os

Om legehytten.dk

Legehytten.dk, det tidligere World Kids, har eksisteret siden 1998 og har siden da bidraget med spændende legehusmiljøer, af særdeles god kvalitet.

Den nuværende ejer købte firmaet pr. 1. januar 2006 med ønsket om at videreudvikle sortimentet. Vi har i de første år arbejdet med forbedring af finish, så huset ikke kun bidrager til mange timers underholdning for børnene men også er pænt at se på og behageligt at lege i, og således er til glæde for hele familien.

Vort ønske er at udvikle nye modeller løbende – vi har for nylig lanceret ”havehuset” og i øjeblikket arbejder vi på ”lokomotivet”!!
Hos legehytten.dk er vores mål er at fremstille kvalitets legehuse, der opfordrer børn til udendørs, fysisk aktivitet og kreativ leg.

Vi sætter kvalitet og finish i højsæde og har derfor ansat danske snedkere, der laver alt fra bunden på vort eget værksted syd for Slagelse.
Alle produkter fremstilles af miljørigtigt fremstillet gran fra den bæredygtige skovdrift i Nordsverige, hvor der plantes nyt for hvert træ der fældes.