Rotterdam

Legehus Rotterdam

Bredde: 120cm | Længde: 271cm | Højde: 208cm | Masthøjde: 270cm
DKK 11.950,-

Læs om finansiering via lånlet logo

Fantastisk legeskib med masser af muligheder

Bredde: 120cm | Længde: 271cm | Højde: 208cm | Masthøjde: 270cm
DKK 11.950,-

Fuld aktivitet på Rotterdam.
Rotterdam er opdelt i flere rum, hvilket giver masser af legemuligheder. Den bagerste ”høje” del åbnes via en dør, og lige inden for døren er det muligt at sætte et lille bord og et par stole, så skibet også kan fungere som almindeligt legehus.
Vi har sørget for afstand til dørkarmen, så der er plads til små fingre, og legen ikke afbrydes på grund af klemmeskader.

Ikke et helt almindeligt legehus
Fra det bagerste rum kan man enten kravle ind i stævnen eller op ad en stige til dækket. Fra dækket knejser masten på 2,70 mtr. med sørøverflaget, som leveres sammen med skibet. Masten går igennem dækket og er fastgjort på bunden af skibet.
Fra dækket kan man kravle ned ad stigen på venstre side eller fortsætte op ad stigen til øverste dæk, hvor skibet styres med det drejelige ror. Rækværket øverst på skibet er 76 cm højt, og det øverste dæk er 1,40 mtr. højt. Inde i stævnen kan man kravle ud af koøjerne. Der er bund under hele skibet så børnene på intet tidspunkt kravler rundt på jorden.

Fra legehus til legeplads
Der er gode muligheder for at montere andre legeredskaber på sørøverskibet fx en rutchebane fra øverste dæk eller klatregreb på skibets side. Et gyngestativ kan monteres på skibets venstre side (set bagfra), og pludselig er sørøverskibet forvandlet til en hel legeplads, hvor der kan bruges masser af sørøvertimer.

Du kan gøre legehuset endnu sjovere
Har du en god idé, der kan gøre Rotterdam Legehuset endnu sjovere, så hører vi meget gerne fra dig.
Vi arbejder hele tiden med at produktudvikle vores legeredskaber, og vi vil derfor gerne have gode ideer.
Vi kvitterer med en lille gave, hvis du sender os en god idé, som vi vælger at bruge.
info@legehytten.dk

Levering og opsætning af Rotterdam legehuset

Sørøverskibet leveres umalet og usamlet, men i moduler, dvs. sider, bund osv. er samlet på forhånd. Der medfølger komplet skruesortiment og udførlig samlevejledning. Sørøverskibet skal males med heldækkende træbeskyttelse inden opsætning. Træbeskyttelse kan købes hos os, ligesom vi kan male sørøverskibet inden levering.

Skibet kan samles af to personer med en skruemaskine på ca. 3 timer. Det er ikke svært at samle, men skal tilpasses på 2 mm hele vejen rundt og er tilskåret i forskellige grader. Det er således meget vigtigt at sørøverskibet står på en fuldstændig plan flade. Vi tilbyder også opsætning af sørøverskibet hos jer, dette gælder dog kun, hvis vi i forvejen har malet skibet. Se pris nedenfor.

Tilkøb

Heldækkende træbeskyttelse, i alt 15 ltr i farverne sort,hvid + 3. farve efter jeres valg: kr. 1.595,-

Malerbehandling inkl. maling: kr. 4.900,-

Opsætning, kun færdigmalede skibe: kr. 1.950,-

Påmonteret gyngestativ kr. 2.950,- inkl. 2 stk. dækgynger

Klatrevæg kr. 1.980,-

Rustfri rutchebane kr. 2.780,-

Levering i hele Danmark kr. 995,-

Levering Norge, Sverige og Tyskland send venligst prisforespørgsel med angivelse af land og by info@legehytten.dk

Kontakt legehytten.dk
Det er ikke lige meget, hvilket legehus du vælger. Det skal selvfølgelig passe til børnenes leg, men det skal også passe til omgivelserne. Derfor rådgiver vi også gerne om det rigtige valg, så alle i familien bliver glade for det nye hus.
Kontakt os gerne for fremvisning eller spørgsmål: +45 20 66 00 35  / info@legehytten.dk